Prøv at klatre

Aalborg Klatreklub tilbyder den 1. søndag i hver månede GRATIS prøveklatring for alle interesserede fra kl. 13:00-15:00. Så tag endelig nogle med eller kom som du er, så har vi intruktører til at stå klar til at hjælpe dig.

Prøveklatring holder dog sommerlukket, Juni, Juli og August.

Viser det sig, at klatring er noget for dig, kan du blive medlem.

Medlemsskab i Aalborg Klatreklub

7165123800870230sardinien.jpgKlatring er et vidt begreb, der spænder fra bjergbestigning over sportsklatring til specialdiscipliner som isklatring og bouldering. Til daglig i Aalborg Klatreklub beskæftiger vi os med disciplinen sportsklatring og bouldering. Der er den type klatring, som mange allerede kender, nemlig klatring på klatrevægge med kunstige greb skruet på. Det er en sport, der kan dyrkes på mange niveauer, lige fra "motionist-klatring" til klatring på eliteplan. Vi har således vægge i alle sværhedsgrader, både nogle hvor alle kan være med, og nogle til dem der kræver større udfordringer.

I Aalborg Klatreklub holder til på Voerbjergvej 35, 9400 Nørresundby. Alle aldersgrupper er velkomne i klubben. Vi har et børnehold og et juniorhold. Voksne medlemmer har 24/7 adgang til at klatre i klubben og der afholdes flere ugentlige klubaftener. For at klatre sportsklatring er det påkrævet at man gennemgår et sikkerhedskursus, der sikrer, at man kan klatre forsvarligt.

I menuen til højre kan du læse meget mere om hvad klatring er og hvordan du kommer i gang. Har du spørgsmål, som ikke bliver besvaret på disse sider, er du velkommen til at kontakte os.